Ga naar de inhoud

Vacature Goudsmid m/v Velp

3 augustus 2023
In ons filiaal in Velp hebben wij momenteel plek voor een ambitieuze

Goudsmid m/v

Binnen ons jonge, enthousiaste team goudsmeden hebben we in onze vestiging in Velp momenteel plaats voor een goed gekwalificeerde goudsmid. In ons open atelier bestaan de werkzaamheden onder andere uit diverse goud- en zilverreparaties, nieuw werk en advies aan klanten.

Functie-eisen
Een flexibele, initiatiefrijke en enthousiaste instelling en gevoel voor service en kwaliteit zijn samen met goede contactuele eigenschappen mede voorwaarden voor het slagen binnen ons team.

Atelier
In het atelier werk je samen met je collega-goudsmeden met de modernste apparatuur. Natuurlijk beheers je de fundamentele goudsmid-technieken. Je werkt zowel op de klassieke wijze als met ultramoderne laserapparatuur. CAD-tekenen, modelleren en de eigen productie van sieraden zijn daarnaast onderdeel van je werkzaamheden. Heb je een commerciële instelling, dan komt een combinatiefunctie snel binnen handbereik, waarbij je onze cliënten adviseert en zo samen unieke sieraden ontwikkelt.

 

Bedrijfsprofiel
Juweliershuis Aalbers is een vooraanstaand juweliershuis met vestigingen in Velp en Zwolle, waar al sinds 1946 toonaangevende internationale merken waaronder IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Wellendorff en Piaget worden gepresenteerd.

Interesse?

Stuur dan jouw sollicitatie voorzien van motivatie, c.v. en recente foto t.a.v. Raymond Herman naar adm@juweliershuisaalbers.nl of vul het formulier hiernaast in.

Direct solliciteren

    Curriculum vitae toevoegen*

    Recente profielfoto


    Ja, ik ga akkoord met het privacybeleid    Actuele vacatures